Home Over ons

Over Compartner.nl

De website Compartner.nl is een initiatief van Happy Idiots. Via deze vergelijkingswebsite kunnen bezoekers eenvoudig producten zoeken en vergelijken. Compartner.nl verwijst bezoekers door naar de aangesloten webshops. Via deze website kun je niets kopen of afsluiten, dat gebeurt bij de aangesloten webshops zelf. Wil jij ook aangesloten worden bij Compartner.nl? Meld je dan bij ons aan via [email protected] of bel naar +31 40 30 400 70.

Happy Idiots: gek van online effect

Hi, wij zijn Happy Idiots! Een online marketingbureau, maar dan net even anders. Met onze frisse kijk op online marketing lossen we al jouw uitdagingen op. Als echte vakidioten weten we namelijk precies hoe online marketing werkt. En die kennis is altijd en overal voor jou beschikbaar. Je mag onze specialisten namelijk als jouw bonuscollega's zien. Want samen bereiken we het meest. Daarom denken we niet in losse kanalen, maar halen we jouw doelen met een totaaloplossing. Het resultaat? Online effect waar je blij van wordt.

Multidisciplinaire teams van specialisten

Onze klantenkring is breed en onze teams van specialisten verdiepen zich in verschillende branches. Onze teams weten als geen ander hoe de customer journey eruit ziet en welke marketingmiddelen en -inzet er nodig zijn om onder de aandacht te blijven over de gehele online marketingfunnel. Verschillende disciplines versterken elkaar en de funnel daarbij.

Happy Horizon: results that make you smile

Wist je trouwens al dat Happy Idiots onderdeel is van de Happy Horizon groep? Deze groep bestaat uit diverse bureaus die gespecialiseerd zijn op het gebied van marketing, communicatie en technologie. Indien relevant bundelen we onze krachten en bieden we jou zowel on- als offline een totaaloplossing!